יש שתי שיטות להוסיף את השפה העברית לממשק, אחת מהן (והקלה יותר) היא להוריד את אפליקציית morelocale 2 מהמרקט ולבחור בשפה העברית.
ויש את השיטה היותר "מסובכת" שאני מציג פה. אני ניסיתי את השיטה הזאת בטלפון שלי כבר כמה פעמים, ותמיד זה היה עובד.
ההבדל ביניהן הוא:
א. morelocale2 לא צריכה Root, והשיטה שאני מציג צריכה.
ב. השיטה שאני מציג מאפשרת לכם לראות את השפה העברית בתפריט השפות של המכשיר, כך במקרה ונהיית בעיה כלשהי עם האפלקציה morelocale 2 ונאלצתם להסיר אותה, אתם תאבדו את השפה העברית, בשיטה הזאת אתם לא.
כל אחד יכול לבחור בשיטה שמתאימה לו יותר.
מצד בטיחות: אם עשיתם בדיוק מה שרשום פה, אתם לא צריכים להתקל בבעיות, הבעייה האחת שאתם יכולים להתקל בה היא שאתם לא תצליחו להוסיף את השפה העברית.
Root Explorer:
https://market.android.com/details?id=c ... rch_resultיש עוד אפליקצייה שעושה אותו דבר אבל בחינם, ES File Explorer:
https://market.android.com/details?id=c ... ndroid.popאני אישית מעדיף את החינמית. (ברור שגם אתם

)
אתה צריך שהאנדואיד שלך יהיה פרוץ (Root)1. תפעיל את root explorer
2. תחפש את התיקיה system
3. בתיקית system תחפש את הקובץ build.prop או build (בלי .prop), אחרי שמצאת תלחץ על הכפתור "Mount R/W" בצד השמאלי מלמעלה,ותלחץ על הקובץ build.prop לחיצה ארוכה, תפתח לך רשימת אופציות, תלחץ על Open in text editor.
ותמשיך בשלבים הקבועים.
1. תפעיל את es file explorer
2. תחפש את התיקייה system (ישבצד השמאלי מלמעלה סמל של כרטיס זכרון, תלחצו עליו ותחפשו את system)
3. לך אל הגדרות האפליקצייה (settings), ותחפש את השורה "Root Explorer" תלחץ עליה, תאשר את ההודעה.
4. מתחת לשורת Root Explorer יש עוד שורה בשם Mount File System תלחצו עליה ותחזרו למסך ה ES File Explorer
5. עכשיו תחפשו את הקובץ build.prop בתוך תיקיית system, תלחצו לחיצה ארוכה ותבחרו באופצייה Open As, והאופצייה Text, ותבחרו ב ES Note Editor.
ותמשיכו בשלבים הקבועים.
6. אחרי שעשיתם את השלבים הקבועים, תחזרו ל ES File Explorer ותסירו את ה V שעשיתם על השורה "Mount File System"1. תחפש את השורה "ro.product.locale.excluded=ar_eg ar_il fa_ir iw_il"

2. מהשורה הזו, תמחק את "iw_IL" ותעתיקו את כל השורה (ההעתק צריך להיות ככה: ro.product.locale.excluded=ar_eg ar_il fa_ir) אחרי שהעתקתם, תוסיפו לאותה שורה בהתחלה סולמית (#) כך שהיא תהיה:
3. את השורה שהעתקנו צריכים להדפיס מתחת לכותרת
######################## Customized property values #########################
השורה שהעתקנו צריכה להיות הרביעית (או השלישית, תלוי בקובץ ה build שיש לכם), נדפיס אותה מתחת לשורות האלה:
ro.semc.version.cust=1249-6803
ro.semc.version.cust_revision=R6C
ro.semc.enable.fast_dormancy=false
ro.product.locale.excluded=ar_eg ar_il fa_ir
4. תשמור את הקובץ, תכבה את המכשיר ותדליק אותו, לך לרשימת השפות ותמצא את השפה העברית.
5. אם השתמשתם ב ES File Explorer, אל תשכחו לחזור ולהסיר את ה V שעשיתם על השורה Mount File System